ITALADAGOLÓ RENDSZEREK


Walla italadagoló és elszámoló rendszer

Minthogy a vendéglátás forgalmának nem elhanyagolható részét teszi ki az italforgalom, ezért annak precíz ellenőrzése egyre erősödő igényként jelentkezik. Az olyan kérdéseket, mint - milyen nagy a veszteség az italmérésnél, a dolgozó esetleg saját zsebre dolgozik, vagy csak egyszerűen mennyi fogyott - a korszerű technika segít megválaszolni. A Walla italadagoló és elszámoló rendszer használata testreszabott lehetőséget kínál minden vendéglős számára, mivel a rendszer kantinok, kiskocsmák, pubok számára éppoly alkalmas, mint a nagy éttermek, diszkók vagy hotelek italforgalmának ellenőrzésére.

GOMBNYOMÁSRA TÖBB NYERESÉG!

A titok a regisztrációval rendelkező csapoló berendezésekben rejlik. Ön 100%-ig tudomással bír a rendszerben lekért minden italról - akár alkalmazottakra lebontva is. Ebből adódóan kiépíthető a pincér önkiszolgáló rendszer, ami akár személyzet megtakarítást is jelenthet, ezzel pedig jelentős költségeket lehet megtakarítani. Jelenleg a standolás ideje akár a munkaidő 30%-át is kiteheti, a Walla rendszerben viszont a standolás egy gombnyomásra történik, amivel tetemes mennyiségű idő, élőmunka és ebből következően pénz takarítható meg. Mivel a rendszer zárt, ezért a hagyományos standolás (azt mérjük, ami maradt) megszűnik, hiszen a berendezést azt követi, hogy mit adtunk el. Óriási különbség ez a hagyományos standoláshoz képest!
Hordós sör standolása a Walla berendezésekkel pontosan megoldható, hiszen precízen felállított rendszerekben az előírásszerűen kezelt sör nem habosodik. A Walla által alkalmazott átfolyásmérők nem mérik a habot és az áthaladó levegő mennyiségét sem.
A folyóborok standolása szintén megoldható zárt rendszerben, ahol pontosan mérhető a fogyás. Röviditalok esetében a standolás jelenleg mérőhengerrel, esetleg beosztott skálával történik. Mindkettő rendkívül időigényes és macerás, ráadásul nem zárják ki az italokkal szokásos trükközéseket sem. A felsorolt problémák a Walla rendszerek használatával megszűnnek. Postmix üdítő italok szintén ráköthetők a rendszerre, de akár a rostos üdítők, üveges italok sőt pezsgő standolása is megoldható. Természetesen egyes kávéfőző berendezések standolása is lehetséges a rendszeren belül.
A komputervezérelt csapolóberendezések alkalmazása olyan befektetést jelent, amely a költségek csökkentésén és a szigorúbb ellenőrzésen keresztül magasabb nyereséget produkál, és ez egyben a rendszer megtérülésének a záloga is. Ez a tény önmagában minden vendéglősnek lehetőség ad arra, hogy átgondolja eddigi tevékenységét és felismerje a Walla rendszerben rejlő előnyöket. Aki már dolgozott a vendéglátás területén tisztában van azzal, mit jelent standolni és mekkora könnyebbséget jelenthet, ha ez egy gombnyomásra történik. Nem elhanyagolhatóak azonban azok a szempontok sem, hogy meggyorsítja a kiszolgálást, vagy esetleg munkaerő megtakarítást eredményez. Ezen kívül a korszerű italmérő berendezéseinek kezelése olyan egyszerű, hogy elsajátítása még az idősebb generáció tagjai számára is problémamentes.
Szintén fontos szempont, hogy a Vendég is biztonságban érezheti magát, hiszen a rendszerben sem az italok minősége, sem mennyisége nem manipulálható. Mivel az italok adagolása és fogyásának regisztrálása egy zárt rendszeren belül valósul meg, lehetőség nyílik a visszaélések megakadályozására és a dolgozók szorosabb elszámoltatására, ill. a rendszer kiküszöböli a szoftveralapú rendszerek alapvető adatbeviteli hiányosságait is.

BIZTOS HÁTTÉR

Közel 30 év tapasztalat, folyamatos innováció, valamint az Európa-szerte közel 4000 működő Walla rendszer bizonyítja a rendszer előnyeit. Egy-egy rendszer kifutási ideje alacsony szervizköltségek mellett is 10-25 év, megtérülése pedig hazai tapasztalatok alapján kb. 1-2 évre tehető. Magyarországon a Hoki-GastroSystem Kft. szakemberei nyújtanak biztonságot a professzionális szervizben és tanácsadásban, referenciáink pedig alkalmat adnak érdeklődőinknek a rendszereket működés közben is megtekinteni. A komplett rendszerek mellett értékesítünk különböző röviditaladagolókat, átfolyásmérőket, borhűtőket, postmix és egyéb csapolóberendezéseket, kávéfőzőket is.

Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.