VÍZADAGOLÓ RENDSZEREK


Niagara vízrákötéses vízadagoló készülékek

Niagara Top A Niagara berendezések úgy kerültek legyártásra, hogy nagy mennyiségű sima hidegvíz és szóda kiszolgálására legyenek képesek. A berendezések kiváló minőségű anyagokból készültek, kezelésük egyszerű. A berendezések kizárólag ivóvíz hálózathoz kapcsolhatóak és elláthatóak speciális klór stb. szűrőkkel. A Niagara berendezések különböző kivitelben, és különböző kapacitással készülnek. A asztali és beépített készülékek főleg vendéglátó-ipari egységben ajánlottak, az álló kivitelűek pedig gyárakban, üzemekben tesznek jó szolgálatot. A berendezések 8-10 °C vizet szállítanak.
A készülékek 65 liter/óra szódavízkapacitással rendelkeznek.

Típusok: Szélesség Mélység Magasság Súly
Niagara 65 WG vízrákötéses: 50,5 cm 42,5 cm 157 cm 58 kg
Niagara TOP 65 WG asztali: 39 cm 66 cm 58 cm 42 kg
Niagara IN 65 WG beépíthető: 39 cm 57 cm 51 cm 48 kg

Rio 23 berendezések

Rio 23 tartályos készülékek A RIO vízhűtő és szódavízberendezések 22 liter óránkénti kapacitással rendelkeznek, sima hideg víz, szódavíz, ill. forróvíz kiszolgálására is alkalmasak. A hálózati víz szűrőkön keresztül kezelésre kerül, ami biztosítja a kellemes és üde ízt. A berendezések többféle színvariációban készülnek, így bármilyen környezetbe könnyen illeszthetők. A készülékek főbb felállítási helyei az irodák, kórházak, kisebb üzemek, háztartások, illetve minden olyan terület, ahol igényes kivitelű, megbízható berendezésre van igény. A berendezés 8-10 °C hidegvízet és kb. 90 fokos forróvizet szállít. A szódavíz és hidegvíz kapacitás 22 liter óránként.

 

Típusok: Szélesség Mélység Magasság Súly
RIO 23 WG-RI: 40 cm 42 cm 112 cm 27 kg

A szódakészítő, vízhűtő és melegítő berendezések többféle változatban is rendelhetőek. A cég palettáján megtalálhatóak a vízrákötéses típusok különféle kapacítással, asztali vagy álló kivitellel, sőt a vendéglátós terület számára pultba építhető berendezések is kaphatóak. A vízrákötéses típusok opcióként különféle vízszűrő rendszerekkel láthatóak el.

Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.