ITALADAGOLÓ RENDSZEREK


Tervezés, hozzáértés, minőség

A csapoló berendezések sok pénzbe kerülnek. A szakembereken keresztül történő korrekt, optimális tervezés ezért különösen fontos. Használja ki ezért egy olyan cég tapasztalatait, mely már 35 éve csapoló berendezéseket tervez és gyárt.

Ma már közel 4000 csapoló berendezés üzemel, melyet a Walla Austria cég gyártott és telepített a legkülönfélébb vendéglátóipari egységekbe. Így a Walla cég rendszerépítői és fejlesztőmérnökei a legtöbb tapasztalattal rendelkeznek szerelésükről és a velük való munkáról. Speciálisat teljesíteni és még többet tudni. A hosszú évek tapasztalatai, a vezető gasztronómiai és italgyártó cégek befolyása, mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Walla cég a piacvezetővé nőtte ki magát, és ezen a területen elméletileg minden igényt ki tudjon elégíteni. A Walla elemek sokoldalúsága és funkciói az esetleges Vevői igényeknek megfelelően, komplett megoldást kínálnak.

Fejlesztés és szabadalom: hogy a csapolt italok a kívánt eredeti minőséget érjék el, ez igen kényszerítő és szükséges momentum a csapolóberendezések gyártásában. A hosszú évek fejlesztőmunkái, tapasztalatai és exkluzív anyagok és elemek felhasználása nyomán a Walla cég ezen ágazat legjobb ajánlott vállalatává fejlődött.

A csapolástechnikának prioritása van: ezt az Ön kollégái is megerősíthetik. A Walla által gyártott nagy teljesítményű karbonátorok, sörváltó berendezések, sör-, bor- és más csapfejek, likőr és röviditaladagoló berendezések, melyek a Walla saját tervei és gyártása alapján jöttek létre, mind-mind fontos elemei annak a rendszernek, mely megkönnyíti és precízebbé teszi a munkát, csökkenti a veszteségeket és nagyobb bevételt produkál.

Az ár:
Csak az a drága, ami nem térül meg, azonkívül viszont csak a minőség határozza meg az árat. Nagyon hamar és sajnos nagyon gyakran kiderül, hogy az árszenzációk a minőség rovására mennek. Így válik egy olcsó berendezés nagyon drágává, nem beszélve a rengeteg bosszúságról és forgalomkiesésről.

A Walla rendszer tervezése ingyenes és általában az adott helyszínen történik. Előzetes kalkuláció meglévő vagy tervezett italpaletta alapján is készíthető. A Walla rendszerben lévő elemek biztosítják, hogy a legmegfelelőbb ajánlat készülhessen az Ön számára.

Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.