KÁVÉFŐZŐ BERENDEZÉSEK


Schaerer Ambiente - nagyteljesítményű, professzionális automata kávéfőzőgép

Szemes kávéból, frissen darálja és főzi le a kávét, opcióként még egy daráló külön megrendelhető a második fajta szemeskávéhoz
Külön tartály segítségével darált kávé lefőzésére is képes
Áttekinthető, könnyen kezelhető vezérlőpanellel ellátott, könnyen programozható
Chipkártyán keresztül programozható (őrlési finomság, a kávé- és víz mennyisége), a programozott értékek a digitális kijelzőn leolvashatóak
Eladási statisztikák lekérhetőek (naponta, havonta, stb.)
Vízcsatlakozással előkészített, de hordozható változatban is kapható
A kávégép forró vizet is ad tea készítéséhez, gőzölő-fejjel rendelkezik
A kávéadagoló fej akár kannához is beállítható
Tartós, korrózióálló, duralumínium vázzal készül
Digitális kijelző segít probléma esetén
80-120 kávét tud óránként elkészíteni, optimális napi mennyiség: 250 adag
Opciók (chipkártyás elszámoló- és ellenőrző rendszer, automata cappucinofej, tejhűtő, plusz daráló a második fajta kávéhoz, különböző színekben rendelhető meg)

Schaerer Ambiente-2

Teljesen automatikus kávégép óránként max. 180 kávé teljesítménnyel. Az egyetlen az osztályában szimultán kávé-, tea- és gőzszolgáltatással. Fokozatmentesen állítható kettős kifolyóval kávéhoz és tejhez (80-100 mm), csészelerakóval, megbízható kávéörlővel a mindenkor friss kávéhoz és kávéadagoló aknával koffeinmentes kávéporhoz.
Áttekinthető kezelőpanel LCD-kijelzéssel, 2 előválasztó billentyű, 8 termékbillentyű, legfeljebb 32 termékválasztás lehetőségével. Fokozatmentes őrlés- és vízadagolással termékbillentyűnként.
Duo-őrlő a második kávéfajtához. A két őrlőn keresztül 3. fajta keverhető.
Rugalmas alkalmazhatás lehetősége mozgatható kocsival beleértve a tiszta- és szennyvíz tartály ellenőrzését is.
Hozzárendelhető csészemelegítő, befogadóképessége kb. 60 csésze (SzxHxM = 304x535x355 mm).
Intelligens megoldás: az egyedülálló tejadagolása teljesen automatikus öblítő programmal 100%-os higiéniát biztosít. A 4 literes kompresszoros hűtőszekrény és a két kompletten különválasztott, hab és tejrendszer (szabadalmaztatva) lehtővé teszi a hűtött tejnek gőzzel és levegővel való optimális feldolgozását. A berendezés szoftverének köszönhetően a folyamat minden lényeges paramétere az üzemeltető kívánságának megfelelően beállítható.
Babkávé tartály 750 g vagy 1,2 kg kávé tárolásához, opcióként a babkávé tartály kulccsal zárható fedéllel.
Termoplaszt dugattyú-ízlelést nem befolyásoló kivitelben, 100%-ban újra feldolgozható és könnyen tisztíható, gyorsan cserélhető.
Elszámoló rendszerek: integrált kártyaelszámoló rendszer (hitel-Debit üzemeltetés aktiválható), az összes kereskedelemben elszámoló rendszerrel kompatibilis, egyéb készülékekkel/elektronikus adatfeldolgozással összekapcsolható.
Önkiszolgáló panel önkiszolgáló terülten való alkalmazásához.

Schaerer Euroca-2

Magasabb minőség = nagyobb forgalom

A Schaerer euroca-2 a megfelelő modell mindenütt, ahol nagy forgalom jelentkezik, vagy igény van teára és a kávék legkülönbözőbb variációira.
Teljesen automata kávéfőző gép 240 csésze/órás teljesítménnyel.
Fokozatmentesen állítható (80-180 mm) dupla kifolyó a kávéhoz és a tejhez, nagy felület a csészék számára, megbízható precíziós kávédaráló a mindenkor friss kávéhoz.
Beépített chipkártyás-elszámolórendszer. Csatlakoztatható az összes kereskedelmi forgalomban lévő elszámoló-rendszerhez.
Átlátható kezelőpanel LCD kijelzővel. 2 előválasztó, 8 termékválasztó gomb max. 32 féle forró ital számára.
Fokozatmentes őröltkávé és vízadagolás minden termékgombhoz.
Intelligens integráció: az egyedülálló tejfeldolgozás a teljesen automata öblítőprogrammal 100%-os higiéniát biztosít. A 4 literes kompresszoros tejhűtő és két teljesen elválasztott tej és habrendszer lehetővé teszi a hűtött tej feldolgozását gőz és levegő segítségével, a kívánt hőmérsékletre a megfelelő mennyiségben: Cappuccino 70°C, tejeskávé vagy forró tej 80°C
A dupla daráló segítségével egy másik fajta kávét is kínálhat vendégeinek, sőt a két darálón keresztül egy harmadik fajta kávékeveréket is előállíthat.
Az íz-semleges thermoplast dugattyú 100%-ban újrafeldolgozható, higiénikus, könnyen tisztán tartható és gyorsan kicserélhető.
1,2 kg-os kávétartály, zárható fedéllel
Önkiszolgáló területen való használathoz, külön kezelő panellel
Rendelhető csészemelegítő, kb. 60 csésze számára
Zacckidobás a zaccfelfogás javításához és az egyszerűbb kezeléshez
Gyors csészemelegítés a gőzharang segítségével
Mobilizálható

Rendelhető készülékek
Csészemelegítő
Csokoládégép
Instant és alkoholegységek

Az euroca-2 egy igazi bestseller, mert Ön a kávéforgalmát a sokoldalú lehetőségeknek, a különlegességnek, valamint a variációknak köszönhetően optimalizálni tudja.

Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.