KÁVÉFŐZŐ BERENDEZÉSEK


SCHAERER PROFESSZIONÁLIS AUTOMATA KÁVÉFŐZŐ BERENDEZÉSEK

Cégünk 1998-ban kezdte el a svájci Schaerer automata kávéfőzők forgalmazását, mely gépek kiválóan egyesítik a több évtizedes gyártási tapasztalatot és a modern technikát, a magas minőségi színvonallal pedig egyben igényes kivitel is párosul. A Schaerer gépek a megbízhatóság és hosszú élettartam mellett, az általuk főzőtt finom, krémes kávéről is ismertek.
Lehetővé teszik a különféle forgalmú helyek megfelelő kapacítású berendezéssel való ellátását, így a felhasználási területük a kis cukrászdáktól kezdve a kávézókon, hoteleken keresztül az üzemi konyhákig, nagykonyhákig terjed. A Schaerer gépek üzemeltethetőek önkiszolgáló üzemmódban is, pénzvizsgálóval vagy kártyarendszerrel felszerelve.
A gépek rendkívül széles italválasztékot kínálnak: pl. két darálóval és tejrendszerrel rendelt Ambiente-2 típusú készülék memóriájában összesen 32 különféle kávéspecialitás tárolható, melyek gombnyomásra lehívhatóak, így a Vendégek kedvükre válogathatnak a kávékülönlegességek között.
Külön említést érdemel a gépek egyszerű kezelhetősége és programozása. A gépek programja nemcsak a leadott kávék számát tartja nyilván, hanem rögtön pénzben is elszámol, sőt felszolgálókénr vezeti is az eladott italokat. Külön éjszkai vagy akár zenefelár is beállítható a szoftver segítségével. A gépek programozását rendkívül leegyszerüsítik a különböző programkártyák, melyek a gép szoftverét is védik a hibás beavatkozásoktól.

Általános információk
Külső megjelenésük, formájuk lehetővé teszi, hogy minden környezetbe beilleszthetőek legyenek.
A nap 24 órájában használhatóak, munkaidőt takarítanak meg
Szükséges csatlakozások: 220V, 3/8' belső menetes vízcsatlakozás, amennyiben szükséges
Könnyen kezelhetők
Higiénikusan, könnyen tisztithatóak a beépített tisztító- és vízkőtelenítő programnak köszönhetően
Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.