ÉTELAUTOMATA


Általános információk: ételautomata
Az ételautomata nap 24 órájában üzemeltethetőek, amelyek szendvics, tejtermék, cukrászsütemény, csokoládé, gyümölcs, üvegárú, snackáru, dobozos üdítő stb. kiszolgálására képesek.
A nagyméretű kivilágított üvegkirakat áttekinthetővé és vonzóvá teszik a vevők számára az ételautomata gépben elhelyezett árukat.
A különböző típusú automaták egyforma magasságú és stílusú kivitelezése szerves egységet alkot akkor is, ha teljes ételautomata sor felállítására van szükség.


SNAKKY ételautomata
Szélesség 700 x Mélység 860 x Magasság 1700 mm      Súly: kb. 190 kg
  SNACK+PALACKOS+DOBOZOS SNACK
Választék száma 32 27
Polcok száma 6 6
Snack választék száma 14 27
Palackos választék száma 12  
Dobozos választék száma 6  


SFERA FOOD ételautomata
Szélesség 880 x Mélység 890 x Magasság 1830 mm       Súly: kb. 290 kg
Választék száma: 42
Direkt választó gombok száma: 5
Polcok száma: 6
Snack választék száma: 18
Szendvics választék száma: 24
Fejlesztés - 5NET Informatikai Kft.

ÜZEMELTETÉS

Válasszon bennünket partnernek!

Szép gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Kávét, cappuccinót, forró csokoládét, teát és egyéb italt többféle gyártó alapanyagainak felhasználásával készítünk a helyi igényeket figyelembe véve:

Cégünk munkatársai

szakszerűen végzik a gépek töltését és karbantartását, hogy a gépek folyamatosan üzemeljenek a nap minden órájában. Tapasztalt szerelőink biztosítják az esetleges problémák gyors megoldását.

Partnereink

kulturáltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz vagy snack árucikkekhez. Fizetés történhet kézpénzzel, készpénzt helyettesítő eszközökkel (kártya, zseton, kulcs) vagy utólagos elszámolással.

Hívjon bennünket!

Bíró Csaba kollégánk a (1) 278 2018-as telefonon várja az Önök hívását.